Сградата на Френския институт в Газа е била поразена от израелски

...
Сградата на Френския институт в Газа е била поразена от израелски
Коментари Харесай

Израел порази сградата на Френския институт в Газа

Сградата на Френския институт в Газа е била изумена от израелски въздушен удар. Няма данни за убити или ранени измежду чиновниците на института, съобщи Ройтерс.

Френското министерство заяви, че е поискало от израелските управляващи неотложно да дават аргументи, които са стимулирали офанзивата против зданието.

В настрана изказване министерството също изрази " доста мощна угриженост "  относно броя на цивилните жертви в Газа.

Франс прес заяви в обществената мрежа " X ", че офисът й в линията Газа също е бил обстрелван от израелската войска и съществено развален този четвъртък.

Никой от осемте чиновници на организацията, които нормално са основани в Газа, не е бил на място по време на удара. Всички са били евакуирани в южната част на линията Газа на 13 октомври, се прибавя в известие на медията.

" Франс прес осъжда най-категорично тази офанзива против офиса й в град Газа ", се споделя в известието.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР